GRATIS VERZENDING VANAF €100
Retourneren binnen 10 dagen

Je vindt hieronder de veelgestelde vragen terug. Heb je nog niet het antwoord op jouw vraag? Dan mag je ons altijd contacteren op Josephine.webshop@gmail.com

Kunnen items geretourneerd worden?

We vinden het spijtig als de items niet volledig volgens jouw verwachting was.  Alle items kunnen steeds geretourneerd worden op kosten van de klant.  Meer informatie vind je op de pagina retourneren en omruilen.

Kunnen solden items geretourneerd worden?

Ook solden items kunnen steeds geretourneerd worden. Hiervoor zal wel een extra administratiekost worden aangerekend van €7,00 plus de verzendkosten.

Wat is de levertermijn?

We proberen je bestelling steeds zo snel mogelijk te verwerken. De levertermijn bedraagt 2 - 4 werkdagen. 

Wat als mijn item beschadigd is? 

De items worden steeds gecontroleerd op beschadigingen. Natuurlijk is het menselijk om iets over het hoofd te zien. Is je item beschadigd? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we dit voor je kunnen bekijken en oplossen: Josephine.webshop@gmail.com

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kan betalen met bancontact via kaartlezer of via een bankapp, visa of mastercard, Paypal of met een cadeaubon.

Moet ik verzendkosten betalen?

De verzending gebeurt via Bpost, de verzendkost bedraagt 6 euro.

- Is je aankoopbedrag minder dan 50 euro dan betaal je 6 euro verzending,
- bedraagt het aankoopbedrag tussen 50 euro en 100 euro dan betaal je 4,00 euro verzending, - vanaf 100 euro is de verzending gratis.

Het is altijd mogelijk om je pakketje te komen afhalen, deze optie kan je aanduiden bij het afrekenen. Je krijgt een mail met meer informatie over het afhalen van het pakketje.

Wordt een order bevestigd?

Na het plaatsen van je order ontvang je van ons een bevestigingsmail van je bestelling. Heb je niets ontvangen? Neem dan contact met ons op. Het is altijd mogelijk dat er iets misgelopen is in het systeem.

 
Kan ik mijn pakket volgen?

Wanneer de bestelling klaar is, ontvang je een tracking code van Bpost. Met deze code kan je de bestelling volgen.